View Single Post
Staro 20.05.2020., 15:39   #220
Necto
♪☺☼☻♫
Moj komp

Necto's Avatar

Datum registracije: Oct 2007

Vidim da ova ekipa s većim levelom ima u stasku BOX-eve, tako da stavi u box svu municiju npr. Meni municija uzima jedan slot, a ima brdo različite municije.

Shroud to sve ima u Ammo Box-u koji je 3x3, a unutra sigurno 20 vrsti municije.

Yup, lako je sada pred wipe zaboraviti koliko je stash space ustvari bitan na pocetku.
Cak i meni sa EOD-om je falilo prostora sve dok nisan nabavia dva Lucky Scav Case-a
Kad startas od nule najbitnije su ti sve ove sitnice i gluposti kojih ima gomila.
Za craftanje, trgovanje, upgread hideouta, misije ...
Posebno jer moras cuvati ove found in raid stvari za odredjene misije

Kad odradis sve misije i kad su svi traderi na max lvlu i otkljucas flee market je druga prica
Barter vise nije toliko isplativ (iako bi mogao opet postati sa novim 12.6 promjenama)
Nemas pun stash smeca, nemas misija, od craftanja radi samo BTC farm i scav box
I imas dovoljno para za kupovat razne kutije

Pa onda to izgleda ovako nekako + jos par THICC kutija ispod
https://i.imgur.com/UplMyKr.jpg

Trenutno mi je 2/3 stasha prazno a i ovih par thicc kutija bi moga slobodno prodat
Upravo prebrojao i 48 puski mi je po kutijama -->
Citiraj:
Autor Flegma Pregled postova
Oni su dozivili boom s tim streamerima i bekend serveri su im jednostavno "gorili". Sican se kad bi po 20-30min ceka na matchup, pa ne bi mogao trejdat, pa bi timeoutalo, itd.
Ovo je sad mila majka kako igra radi kako je bilo kad je bio taj "boom" nedavni.
Boom nisi mora ni stavljat u navodne znakove
Nakon prvog twitch drop eventa toliko je ljudi pokupovalo igru da su sa 10ak servera skocili na priko 130 komada

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Stash se može povećati koliko vidim, ali je skup. U hideoutu je oko 3.5milja za level 2 stash + treba svakakvih stvari prije toga imati, ne samo novac.
I to dosta. Ali stash fakat fali, meni je sve puno već.

Vidim da ova ekipa s većim levelom ima u stasku BOX-eve, tako da stavi u box svu municiju npr. Meni municija uzima jedan slot, a ima brdo različite municije.

Shroud to sve ima u Ammo Box-u koji je 3x3, a unutra sigurno 20 vrsti municije.

Yup, lako je sada pred wipe zaboraviti koliko je stash space ustvari bitan na pocetku.
Cak i meni sa EOD-om je falilo prostora sve dok nisan nabavia dva Lucky Scav Case-a
Kad startas od nule najbitnije su ti sve ove sitnice i gluposti kojih ima gomila.
Za craftanje, trgovanje, upgread hideouta, misije ...
Posebno jer moras cuvati ove found in raid stvari za odredjene misije

Kad odradis sve misije i kad su svi traderi na max lvlu i otkljucas flee market je druga prica
Barter vise nije toliko isplativ (iako bi mogao opet postati sa novim 12.6 promjenama)
Nemas pun stash smeca, nemas misija, od craftanja radi samo BTC farm i scav box
I imas dovoljno para za kupovat razne kutije

Pa onda to izgleda ovako nekako + jos par THICC kutija ispod
https://i.imgur.com/UplMyKr.jpg

Trenutno mi je 2/3 stasha prazno a i ovih par thicc kutija bi moga slobodno prodat
Upravo prebrojao i 48 puski mi je po kutijama
Necto je offline   Reply With Quote