Ne sjećam se sada točno, mislim da je najavljeno 6 DLC-a, od čega se imena i content trenutno javno znaju za 4...da me ubiješ ne sjećam se imena ali mislim da 3 od ta 4 će biti nove mape, 1 će biti "scav life" DLC s kojim bi trebao moći igrati kao scav boss.
Tako neka shema, nije još sve poznato.
Ja sam uzeo EOD, ne toliko radi DLC-eva nego radi većeg stasha i gamma containera, te 2 stvari olakšavaju život i štede vrijeme.
Imaš i ono klasično supportanje developera itd...što mi nije žao ovdje, nije velik team koji radi na ovome. Odmah su rekli da neće biti microtransakcija (a ovo je igra koja je kao stvorena za microtransakcije). Ažurni su, njihov COO se često pojavljuje na streamovima gdje priča o trenutnom stadiju i budućim roadmapovima, gdje imaju izazove i sl.
Ažurni su na redditu ako se nađe/pokaže bug. Meni su odgovorili na support ticket unutar 24h, i to nije bio generički response.
Puno je to posla, igra je eksplodirala i sam Nikita (COO) je rekao da je igra prebrzo narasla i sada moraju trošiti 1/3 resursa firme da samo krpaju servere i bave se cheaterima što im nije bio plan.
Jbg, potrajat će da se dovede u finalno stanje.