View Single Post
Staro 20.05.2020., 12:39   #202
Flegma
Premium
Moj komp

Flegma's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Da, malo su greedy s tim porezima i sranjima, ja sam uzeo EoD, ali kad je bila na nekom popustu, pa sam onda tipa za 100EUR prosao, ili tako nesto.

A ja se nadam da bude izasla iz Bete igra, i Rust smo cekali godinama dok nije izasao "official" iz bete, i govorili su Rust mrtav, a bogami ljudi ga i dalje peglaju.

A kod Tarkova pogotovo taj fear koji imas, ja ponekad igram sa onim kineskim Xiaomi Mi Bandom na ruci i stavim da mi tracka puls svaku minutu, stari moj koji su to peakovi kad sam u raidu, ne skoci mi tako puls da prostis ni kad j.

Citiraj:
Autor Vendetta Pregled postova
Ma kakvi DLC-ovi hahahaha... to su ti pro-forma napisane gluposti za koje se ne moraš brinit. Pratim godinama razvoj ove igre i znam planove za iduće patcheve. Neće tu bit DLC-ova, samo razne nadogradnje s novim patchevima. Neće ovo još dugo iz "bete".

U ovom 12.6 šta je idući (uz wipe) dolazi prva iteracija Steam audia, proširenje customs mape (da nema toliko choke pointova), promjena za flea market (prodaja samo "found in raid" itema) da sjebu RMT stranice i čitere itd itd...
Mislim cak da nece na wipeu odmah bit prosirenje Customs mape (to je bilo planirano, ali su pomaknuli), a za Steam Audio nisam 100% siguran, al mislim da su i to odgodili.

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Znači, nikakve naznake za optimizaciju?
Mislim cak od zadnjeg updatea da mi igra radi puno fluidnije. I oni su po Twitteru pisali da imaju puno manje stuttera, a bome (ne znam jel placebo) i meni se cini da je i kod mene nekako sve TEČNIJE.