View Single Post
Staro 20.05.2020., 11:30   #195
bigAdvance
Premium
Moj komp

bigAdvance's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Jučer mi baš bio odvratan dan. Od valjda 15 raidova extractao sam jednom.

Spawnao na Reservu prvi do east marked room zgrade, imao FAL i 2 clipa
.Uletim u marked room, prvi. Otvorim - weapons case, P90, VPX i zlatna narukvica.

Netko dolazi na onaj prozor marked rooma, otvorim rafal brijem da se usro ko nikad čujem ga još se kreće - izletavam van, scavovi me napadnu, crne mi noge, uzvratim na slijepo rafal, razbježali se. I dalje čujem ovog iza marked rooma kako šušti grmljem.

Nema mi druge, moram u susjednu kucicu (južno odmah do).

Šepam na otvorenom tih 20 metara, i dalje čujem ovo šuštanje u grmlju iza marked sobe i molim boga da mi ne izleti, najdužih 20 sekundi ikad.
Srećom nije, uspjevam ući u baraku, healam se i osluškujem, 10 metara od mene 3. svjetski rat samo čujem rafale i ekipu koja umire.
Lik iza grmlja se više ne čuje, izlazim van vidim mrtav, lootam - fully kited SR25, lvl5 armor, Ulach kaciga ma sve...lootam to asap, uletavam opet u baraku gdje je marked room da se posložim, tamo hrpetina mrtvih. Krenem lootat, tek što sam otvorio prvog i vidio da ima M4 sa onim drum magom čujem opet korake, quitam to i okrećem se.

Jebeni player scav uletava ko budala, riješim ga. Zatim dolaze 3 (valjda) AI scava, riješim i to. Nemam više metaka i krvarim, ne stižem se bandažirat. Uletava team od 2 player scava i sačmom me riješe dok ih hatchetom pokušavam pogodit . Nikad lakši 1M+ loot nisu dobili, garant.
Psujem u sebi zašto sam se vratio u jebenu baraku gdje je pola mape poginulo...fkin greed

Nema te igre koja me toliko drži na iglama ko ovo.
bigAdvance je offline   Reply With Quote