Je,u planu je mali servis plus svječice, i sve šta meštar kaže. U mene će bit sigurno 3-5 godina,pa ću prominit odma sad sve šta triba.
Motor je suh sa svih strana, nigdi ništa ne curi, a šporak je od klasične šporkice, nije opran prije prodaje.
Kad izađem iz auta ili kad sam u autu motor se ne čuje,apsolutno. Samo se osjeti lagana vibracija na volanu u leru,al ono baš lagana.
Šta se tiče hrđe, valjao sam se 10 min ispod njega, pokucka sve, proša rukom i lampom, malo krivia plastiku unutar blatobrana da vidim ispod,i nema ništa,izgleda mi čisto.
Al više ću znat kad ode na dizalicu/kanal.
Odradia je solin-klis u 4toj na 120km/h, baš da ga propušem malo.
Btw, vidia san sve papire sa tehničkog zadnjih 12 godina, nikad nije vraćen, sad zadnje godine ima napomena da ne radi jedna od dvije lampe registracije i to je to. To san sredia "a je to" sa izolir trakom da neispadaju iz ležišta , u meštra ću povidat i učvrstit.
Sve u svemu, mi smo tražili veći auto nakon Chevy Sparka, koji je stvarno bia dobar za po gradu, nije nikad sta, nije se kvaria, al nije to auto za išta duže od 20-30km putovanje,premda smo radili i ona od 500km

Šta je tragično,nismo imali ni određeni buđet, da je uletilo nešto dobro i povoljno za 10k eur bi uzeli...al uletila mazga, svidila mi se na prvu, volim auta koja su malo stučenija da ne mislim di ću parkirat i oće me ko ogrebat na parkingu, i da ima malo šarafit po njima

Sparka kad smo kupili ima je par friževa,sad je cili izjeban od udaranja vratima,ključeva i sl.