Citiraj:
Autor Wolverine
Ma vjerujem ti. Imam takvog u familiji, uzeo Ficu novog tamo 1976-e kad mu se sin rodio. Tamo do 2010 je auto imao valjda 80k ako i toliko
Al i dalje me iznenade kad uzmu nov auto pa ga jedva voze.
Kad je to vikend auto ili neki oldtimer jos u kuzim.
|
Ja 2013. kupio Alfu 147, 2.0 benzinac, Selespeed, auto 2002. godina, 36k km... kupio si ga gospodin, inače Dubrovčanin, za poklon za 65 rođendan i penziju. Sve šta je auto radio je Zagreb - Dubrovnik i Dubrovnik - Zagreb, par puta godišnje. U Valenčiću su se sjećali auta jer mu je akumulator odlazio od stajanja u garaži. Super autić, evo dan danas je kod mene, sa samo 100k. Doduše, tražim mu novog vlasnika
Citiraj:
Autor webstartm
Auto je uzet na firmu 2007, i samo je taj direktor vozia. Po gradu i par puta za ZG.
Meni osobno zvučna izolacija je ok, navika san na gore
Motor takodjer,lipo vuče,dosta troši....danas nekih 50km, prosjek 11.8 litara,al nismo ga štedili.
Malo vibrira u leru,mislim da je nosač motora, vidit ću ubrzo,treba i mali servis.
|
Citiraj:
Autor Xiaomi
Taj 1.6 prek 10 u gradu pije kako god. Oko 11 je normalan prosjek. Isto kao i mnogi 1.6 atmosferci u toj klasi vozila prije 15 godina.
|
To što vibrira u leru provjeri, jer taj motor je poznat po apsolutnoj tišini u leru. Imao dva (prvi je seka sjebala ne provjeravajući ulje, a nije ovo Toyota Corolla 1.3 da može vozit bez ulja). Oba su toliko tiha u leru, da ekipa misli da auto ima start-stop, a auto iz 2004

Najozbiljnije, taj motor se u leru NE čuje,a ovaj moj iz 2004. nema nikakvu izolaciju, i za motor ne znaš dal je upaljen ili ugašen dok čekaš na semaforu.
Potrošnja u Zagrebu, van najgorih gužvi može biti 8.5, ali meni je ćešće bila oko 9. 11.8l je dosta fini prosjek, i valjda je ok, ako nisi spuštao motor ispod 4000 okretaja (istina, prije 3 ni ne vuče). Ako ga voziš lagano i ne natjeravaš ga, morao bi ti trošiti oko 8.5-9.