Citiraj:
Autor bigAdvance
+
Odvratna mapa
Imao sam onaj shootout picnic quest koji sam odgađao sve do jučer (lvl 19) pa sam jednim udarcem riješio taj i dva jaegerova questa.
Uzeo IR-FLIR, iznenadio se da je samo 100k na marketu. Stavio ga na AK s BS municijom, skinuo 11 scava i 2 PMCa, riješio questove i uspješno extractao. Te thermale treba nerfat nekako, ovo je bilo prelagano.
|
Thermalsi su zapravo jako skocili u zadnje vrijeme, jer su imali "bug" da mozes vidjet jaaaako daleko (inace je limit da ne vidis kroz 2 ili vise grmova cini mi se). Svakako su svjesni da su thermali OP i nerfat ce ih uskoro cini mi se, pisa je Nikita vec da to nije tako jednostavno.
Citiraj:
Autor Mommistake
Kada je wipe? Ima konretan datum?
I što je hatchet?
|
Nema konkretan datum, mislim da je podcast prije 2-3 tjedna reka "very soon", kroz misec dana. Ja nekako nagadjam da ce bit za tako, 2 tjedna max.
Hatchet/hatchling run je kad ulazis samo sa melee weaponom, al to su ti vec napisali da si onda tag/cursed i da idu na tebe ovi (prije su jos vise isli, pa bi doslovno isli ko muha na govno, al su sad to malo smanjli). Ja nekad kad imam dobre keyeve za marked roomove i slicno idem samo sa pistoljem i gamma containerom + torba, pa onda rusham po loot.
Citiraj:
Autor Necto
Cekaj da naletis na raidere ili bosa kojeg 
|
Ovo je istina, ako ides na boosove ili raidere, nikad nemoj 2 puta peekat isti corner ili prozor

Bolesno pogadjaju i imaju jake metke. ALI - ako ih pobijes dobijes jaaaako puno exp-a, mislim da je tipa headshot na raideru 1200 expa ili tako nesto. Samo jebiga, imaju aimbot i jako su agresivni, bacaju tone bombi, pucaju, trce na tebe, itd.