View Single Post
Staro 18.05.2020., 15:57   #8904
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Ari Pregled postova
Evo novo izvješće za S10e na androidu 9. Video očekivano odličan. Telefonija i proximiti senzor rade dobro. Audio zvona glasan, dovoljno ga je na 50% staviti. Većina recenzija je pisala da mob nema night mode, ali ga je dobio uz update vec prije augusta. Na tom modu sam šibnuo samo jednu sliku i čini mi se ok, ali treba vidjeti kako bi ispalo slikanje nekog trga i sl.gdje ima ljudi u pokretu.

Za prebacivanje sa moba na pc, i obratno, čitam da su popularne app Airdroid i shareit.
Bolje bi bilo ako je moguce bez instalacija, zar nema Wi-Fi direct opcija dijeljenja u mobitelima. Je li tko to koristi, ili ove dve aplikacije iznad ?
Valjda treba ukljuciti hotspot u mobu i onda se na to spojiti sa pc-a. Pa se može razmijenjivati fajle bez ograničenja. Zvuči dobro.
Ne ocekuj neke bajne rezultate sa night modom i pokretnim metama, AFAIK jos nema moba koji to moze jako dobro odraditi. Night mode je za stacionarne stvari dok naravno mob mora biti sto mirniji, po mogucnosti na tripodu za najbolje rezultate...

Za prebacivanje sa moba na pc i obrnuto koristim Solid Explorer (imo najbolji file manager) koji u sebi ima ftp opciju...
Sn4k3 je offline   Reply With Quote