View Single Post
Staro 18.05.2020., 14:21   #7763
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Mislim da je najteže sada naći razlog zašto odfakat support za Zen3.

Ajmo MBO klošari, muški recite "ne želimo trošiti R&D resurse na support EOL proizvoda i nećemo se time zamarati" ili "želimo prodavati nove ploče".

Ovo loptanje će sad postati i upiranje prstom vrlo uskoro: MBO klošari će reći da je do AMDa, a AMD će reći da je do MBO klošara to je neminovno.

I baš mi je drago što je Stevo rekao kako su se MBO klošari ponijeli kod proizvodnje prvih AM4 ploča, podcjenjivački, jer su mislili da će Ryzen bit flop ko i Buldožer. To im svako malo treba nabit na nos.

Vrlo jednostavno - reći da Zen3 SLUŽBENO nije podržan. Ali... da postoji neslužbena podrška koja je na dušu korisnika tj DIY entuzuijasta.

Tak jasno da averidge joea tak ne zanima što je Zen2 ili Zen3. Njemu je bitno da mu diže vindovse i pokreće igre. Mi, drugu ruku smo takvi da bi radije imali tu i tamo koji bug i imali Zen3 nego obrnuto

Danas je 18.05. Priča je krenula 07.05, pred 11 dana. Shitstorm raste i povećava. To je tek početak a još smo mjesecima do launcha.

A možda je i to dobro za AMD. Piše se o njima neprestano

Na kraju, i dalje vjerujem da će na ovaj ili onaj način, Zen3 raditi na SKORO svim non-5x0 pločama
Brko je offline   Reply With Quote