Citiraj:
Autor buljaka
Ja sam nekidan sam skinuo klimu i preselio na drugo mjesto. Nije uopće problem
Zatvoriš ventile i skineš cijevi i instalaciju struje . Nakon toga odsarafis vanjsku jedinicu i spustis ju dolje.
Unutarnju skineš za 3 minute , na mojoj Vivax su dolje ispod bile nekakve zakvacke koje stisneš i klima ide gore odmah a cijevi polako vuces van da ne slomis nešto .
Plin ne iscuri osim ono malo što ostane u unutarnjoj jedinici . Preselio ju na drugo mjesto i sve pospajao i radi kao grom
Poslano sa mog Mi 9 Lite koristeći Tapatalk
|
jesi barem ispustio zrak iz sistema? pocet ce ti lediti ekspanzioni ako ima zraka u sustavu.
Citiraj:
Autor dada-as
Molio bih znalce da me savjetuju. Imam grunding klimu koju sam dva put upalio. trebala je hladiti mining prostor no odmah sam utvrdio da nije dobra i da nemoze to nikako hladiti. Montirana je na zid. Inverter Grunding za 3000 kuna.
Dali da je preselim negdje drugdje i to bi vjerujem bio dodatni trosak, demontaza, montaza, vjerojatno kakvih 1000 kuna mozda vise? Iskreno netreba mi klima, imam druge klime po kuci.
Prodati? Kako? Da je ja sam skinem dolje pa opet platim dem,ontazu i onda tko ce je kvragu kupiti i za koliko? Ili se mozda moze ovako na zidu prodati pa nek on plati demontazu.
P.S. napravio sam veliki problem s ovom klimom i sad neznam sto da radim.
P.S.S. u podrumu je tak da je defenitivno treba maknut odande jer neznam sto ce podrum hladit kad u podrumu nema nikog (rudniki odavna zatvoreni)
|
nabavi alat za zatvaranje ventila na klimama da zatvoris cijevi ili ispusti van u ozon(ko ga jebe nacin razmisljanja ako si takav) i samo skini klime. Cijevi prodas za bakar