Ja sam oba monitora monitorao na mount i sve je super prošlo. Nikakvih problema.
Ovaj 83A model je još rijeđi nego 850 tako da sretno. Po mom mišljenju, 83A je najbolji 1440p, 144Hz monitor što možeš kupiti kada uzmeš u obzir cijenu i performanse. 850 je wide gamut koji sam ionak prebacio u sRGB mod

Traži vani monitore ako nema tu. Grancija je ionak manje bitna na monitorima. 99% problema s monitorima koji se mogu dogoditi, dogodit će se odmah kod paljenja.
Što se tiče tog Asusa, bježi od toga. Na papiru super monitor, a u praksi ima užasan overshoot na fpsima ispod 90-100. Overdrive mu nije ni blizu onome iz LG-a.
Na pitanje dal da čekaš ili ne, to ovisi o tebi što tražiš u monitoru. Ja sam prije ovog ludog pothvata da isprobam sve što se nudi, zadnji put to prolazio u doba PG279Q-a i XB271HU-a od prije 4 godine. Tada ti monitori nisu zadovoljili moja oečkivanja i sve sam stavio on-hold do prije pol godine.
Nije ni ovaj LG savršen, no dobar je. Bolji nego sve drugo što sam probao, a stvarno sam isfiltrirao i istestirao hrpu monitora

Ako nisi zahtjevan korisnik ko ja, onda ćeš lakše naći nešto prihvatljivog

Meni doslovno nije bilo bitno koliko ću platiti monitor, ako ono što dobijem valja. Toliko sam već bio isfrustriran potragom. Došao sam bio do toga da me lik koji recenzira monitore za
PC Monitors ispitivao i tražio određene testove na modelima kojih se on nije mogao dokopati