Moj PC iz potpisa na 1440p rezi ide od 70-180 FPS-a, ovisno o mapi, uvjetima na mapi, itd. (Reserve ima najgore fpse, najneoptimiziranija je, a nakon toga bih rekao Customs). Igra nije optimizirana i to je cinjenica, i ja se jako zivciram radi toga, pogotovo jer mi graficka nije utilizirana ni 70%.
Settingsi ingame su više manje medium/high, samo AA ne TAA High (mogu ti slikati settingse, gledao sam xy settingsa streamera i videa na YouTubeu, samo nazalost sve je to random, od kompa do kompa i nesto sto meni valja, tebi ne mora znacit da ce valjat).
E da, da imaš više od 120 fps-a ako ti komp to moze vrtit, samo u igri enableas vsync, ali ga u postavkama na nVidiji ugasis (forceas off). Takodjer, stavi Prefer maximum performance i Threaded optimisations na Auto.
Nisam probavao na FHD, ali mislim da s obzirom da grafa nije 100% utilizirana da mi to ne bi previse utjecalo. Jednostavno naucis kad dropa na 60-70-80 fpsa nosit se s tim a da ga ne razbijes nogom i to je to

Skroz zanimljivo je to i sto dok mi je RTX2080Ti bila na servisu igrao sam sa GTX1660Ti i imao sam 10-15 fpsa u prosjeku manje nego sa RTX.
Kolega bigAdvance je super objasnio za wipe i bolikurac prilikom ulaska u raid, generalno svi sada high gearani playeri idu sa tim najjacim mecima i doslovno te nikakav helmet ili kevlar nece zastiti od njih previse, pa se nemoj previse nervirati.