View Single Post
Staro 17.05.2020., 16:59   #159
bigAdvance
Premium
Moj komp
 
bigAdvance's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Sesvete
Postovi: 667
Wipe - kod svakog veceg updatea igre se brisu sve statistike, sav stash, svi skillovi, svi pocinju iz nule. Zadnji je bio prije 7 mjeseci, novi je najavljen u 4. mjesecu: "soon, but not very soon"...najvjerojatnije do kraja ovog mjeseca da ce biti wipe.

S obzirom da svi znaju da ce wipe biti uskoro, generalno ih boli kifla za pare/opremu pa u svaki raid ulaze s vrhunskim loadoutom (cesto vrijednost loadouta je preko 1M, 200-300k imaju samo u municiji)

Kad si novi i učiš igru (kao ti i ja sada npr.) jako je teško protiv takvih, pa je ova, inače frustrirajuća igra, duplo frustrirajuća

Period nakon wipea svi kreću iz nule i svi su oprezniji, igra se manje agresivno - apsolutno svi kazu da je to najbolji period za igranje Tarkova.

Customs je opće prihvaćena kao najbolja prva mapa za naučiti, što zbog relativno jednostavnog layouta, što zbog prvih taskova koji te uglavnom šalju na Customs. Nakon toga ide Factory pa Woods (imho odvratna mapa inače).

Ja sam pao na skoro nulu s gearom i parama pa sam krenuo na Reserve...uvjeeeerljivo najprofitabilnija mapa. Svaki scav run izlazim s preko 200k u lootu. Ako ti treba quick cash nauči Reserve.
bigAdvance je offline   Reply With Quote