View Single Post
Staro 17.05.2020., 09:15   #4901
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010

To se direktno nadovezuje na Star Trek Copy Paste flotu koja se pokazala u zadnjoj epizodi, gdje se zapravo najviše vidi lijenost u ovoj seriji. Netko je ranije napisao da je u zadnjoj epizodi nedostajala borba i tu se slažem u potpunosti.

Također: dafuq je ono skoro izašlo iz beacona...

Citiraj:
Autor Exy Pregled postova
Ako ništa, RLM ekipa možda napravi Plinkett review Picarda pa će ipak biti neke koristi od te serije
RLM su se dobro posrali kada je izašla nova SW trilogija (digli u nebesa a popljuvali Rogue One), tako da čisto sumnjam.
-->
Jučer završio sa Picardom... Gledljivo do kraja, najveća zamjerka mi je C/P onoga što se danas prodaje kao "moderna budućnost" - i.e. hologrami koji su očito u trendu i u odstupanje od Star Trek lore s kojim ovo veze nema.

Plus, imao sam dojam više da gledam Star Wars nego Star Trek.

To se direktno nadovezuje na Star Trek Copy Paste flotu koja se pokazala u zadnjoj epizodi, gdje se zapravo najviše vidi lijenost u ovoj seriji. Netko je ranije napisao da je u zadnjoj epizodi nedostajala borba i tu se slažem u potpunosti.

Također: dafuq je ono skoro izašlo iz beacona...

Citiraj:
Autor Exy Pregled postova
Ako ništa, RLM ekipa možda napravi Plinkett review Picarda pa će ipak biti neke koristi od te serije
RLM su se dobro posrali kada je izašla nova SW trilogija (digli u nebesa a popljuvali Rogue One), tako da čisto sumnjam.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote