View Single Post
Staro 17.05.2020., 09:07   #6331
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Baš kak su se dućani otvorili išao malo u obilazak smartfona i ono čim sam razočaran je ponudom kompaktnih smartfona, ovo je sve koma od ponude, bar što se tiče ergonomske strane smartfona.. Držao u ruci S20 ok je, dok P40 je još najbliži onom što tražim, Xperia 5 je uska, ali visoka. Dalje mi niš ne pada na pamet koji još smartfon pogledat a da zadovoljava kriterije.. Na tržištu kronično fali nekih kompakata, al jasno mi je, ono što ljudi traže, to i dobiju, daj samo da je čim veći i nakrcaj ga opremom.

Eventualno pričekat skorašnji dolazak Gugl pixel 4a, on je stvarno kompaktan, bar na papiru..

Današnji boom velikih ekrana probija značajno ergonomiju samog smartfona, a i onda mi sve više gubi smisao korištenja takvog moba, pošto moraš baratat čvrsto s dvije ruke, inače, leti na pod, pošto su klizavi ko sapun a maska je obavezna koja povećava same dimenzije ionako već prevelikog smartfona...

Sljedeća godina bi mogla ić na probijanje veličine od 7" a onda i dimenzije smartfona idu gore, a smijao sam se tipu prije 3-4 god dok je phabletom šetal okolo i fotkal Očito to i nas čeka, mislim, kako kog

Zadnje izmijenjeno od: zvonac. 17.05.2020. u 09:12.
zvonac je offline   Reply With Quote