Ja mislim da je sramota u danasšnje vrijeme nemat pojma o osnovnom znanju o računalima. Sve me to podsječa na panjeve iz Big Brothera: Pojačaj na 50mb
Al Bože moj nije za nikog ismijavat ak nezna... Objasniš mu... Al problem je što je mentalitet ljudi da on tebe još i podjebava dok mu ti pokušavaš pomoč. Neznam kolko puta mi se to dogodilo. Neko me zove odi mi popravi nešto. Ja dođem. Vidim na otvorenoj konfi da je prolio 0.5l kole po njemu i velim čuj nemrem ti puno pomoč. Moram stestirat da vidim kaj radi, a kaj ne radi. I onda mi ovaj veli PODRUGLJIVO: a ja sam mislil da ti to znaš popravit. Pa kak to neznaš? Pa najrađe bi ga šakom u glavu trosnul.
Evo sad sam jednom liku slago mrežu. Svaki dan 4 sata i tak 3 dana. Lik je n00b. Dobil sam živčani. Lik mi nije frend, ni ništa. Starci ga ovak poznaju iz viđenja i lik me zove da mu to složim i po potrošim 12h na to (3x4h) i LIK mi nije ni 50kn ponudil. Reko aj bok. Sljedeči put kad bu me neko neš tražio samo bum im dal broj od Linksovog servisa.
Svi velki eksperti, a neznaju miša spojit...
Ma pun mi je kurac takvih.... Neznaju ništa (ne samo PC, to je štovše, najmanji problem), nego BAŠ ništa. Totalni RL luzeri i takvi se provlače kroz život.
Mislim ono gledam kod sebe u školi brijem da 95% ekipe nezna nabrojit članove Beatlesa, a svi na upisu u školu prek veze upisali il imali enrmno puno bodova. Profači ih puste jel il zmuljaju il se uližu tolko u šupak da im samo nogice vire van. Puštali im u osnovnoj, puštaju im u srednjoj... Pa kak mu onda jednog dana i nebu na faxu pušto neko. Aj bok. A ja sve moram na svoj trud. I onda mi pijani lik iz tjelesnog da 2 i ja prođem sa 3. Sve samo zato kaj se bunim kad me tjera pentrat se po štriku.
Sorry na podužem txt, ali jednostavno sam moro. Digo mi tlak ovaj lik kojem sam mrežu slago