16.05.2020., 10:19
|
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Autor toro
Nakon 5 godina druženja s LG G2 vrijeme je za nešto novo i bolje. Toliko pročitanih postova, a tek sad mi ništa nije jasno. More modela i opcija, pa vas molim za pomoć oko odabira. cijena plafon 2400kn, a nadam se niže. inače mob najviše koristim za surfanje, youtube, a volim opaliti i dobru sliku. Važna mi je kamera, baterija, fluidnost.
Realme 5 pro, Realme x2, Realme 6, Xiaomi Mi 9T, Huawei P40 lite,Huawei P smart pro, Huawei Nova 5T. To su neki modeli koje ne znam filtrirati i odabrati bestbuy, a možda neki bolji nisam ni naveo.
Hvala na pomoći.
|
Kao sto kolega kaze Realme x2 i Mi9t su 2 najbolja izbora od navedenih...
Evo direktna usporedba specifikacija cisto da vidis izgled, dimenzije, tezinu, osnovne stvari itd... Uglavnom obavezno pogledaj ili procitaj pokoji review (novijeg datuma) prije nego odlucis uzeti mob. Meni je osobno Realme x2 malo napetiji, ali definitivno neces faliti ni sa Mi9t, oba su odlicni mid-range mobiteli... Preporucam ti da uzmes 128Gb varijantu pogotovo ako odlucis uzeti Mi9t jer isti nema micro-sd utor. Realme x2 ima al opet, najbolja opcija je 128/8Gb bez obzira na micro-sd naravno ako ti budget dozvoli...
Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 16.05.2020. u 10:24.
|
|
|