Citiraj:
Autor 1v@n
Pitanje... Ima li netko ovdje Volvo V40 ili iskustva s njim? Mijenjamo aute uskoro u firmi. Za sad sam Astrom najzadovoljniji od svega što smo dosad imali, a načuo sam da bi se mogao naći i novi V40 za idućih godinu dana.
S obzirom da je V40 već dugo na tržištu, sumnjam da se opremom može mjeriti s friškim modelima drugih proizvođača, jer konkretno kod Astre mi život jako olakšavaju CarPlay/Android Auto, dvozonska klima, tempomat i udoban ovjes. Nisam nikad vozio Volvo, a po onom što sam uspio pročitati, infotainment im je u klasi Toyote i Honde, daleko kaska za konkurencijom. Pošto sam u auto skoro cijelo radno vrijeme, sigurnost mi je bitna, a tu je Volvo na vrhu. Prešao bih preko infotainmenta i to što je auto osjetno manji od konkurencije, ako su mišljenja generalno pozitivna, pa eto, sva iskustva dobrodošla.
|
Daleko najudobnija sjedala u klasi.
Tezi nos na dizelu, pa nije na za sportsku voznju. Uglavnom osim sigurnoscu i udobnoscu sjedala dosta prosjecan auto. Meni je fora, i sad je a solidnim akcijama.
Ali na bi uvijek radje novu generaciju Ceeda ili Focusa.
Vozio sam V40 samo na probnoj voznji, S60 do Nurnberga (nije isti auto znam, al je Volvo) i Astru do Nurnberga.
Astra mi se jako dopala kao auto, jedino mi je volan bio grozan. Iskreno, glupo zvuci, ali ja bi radje vrhunski opremljenu nego V40, iako sam bio "zaljubljen" u V40, dok ga nisam probao.
Ozbiljno razmislite o Ceedu, 7 godina garancije, meni se jako svidio auto. Steta sto se nismo dogovorili oko financija, pa je pao Golf 7.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Edit:
Isprike SFTD-u, nisam gledao tak skupe aute vani, fascinantno mi je da se moze godinu dana stari auto skupiti za 50% cijene. Ja sam ocito popusio kad sam 9mj stari Golf, sa 11k km kupio samo za 25% ispod cijene i jos sam mislio kak s dobro prosao...