View Single Post
Staro 15.05.2020., 09:41   #8895
Ari
Registered User

Ari's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Ma kabel je zadnji u što bih sumnjao. Svugdje za file transfer preporučuju da se koristi onaj koji je došao s mobitelom. A ovaj kineski koji sam kupio je lijep, opleten okolo, i pazio sam da piše da je za file transfer.

Inače isprobao sam jučer poslijepodne jos jedan kabel, reda radi, bezuspjesno.
Zatim sam uz pomoc usb C nastavka spojio dva samsung mobitela, i dalje stoji isti problem, uređaj s10e mi samo puni stariji mob, i ne prihvaća klikove na file transfer, niti se prepoznaju.
Slična stvar je bila kada sam spojio usb na s10e, izbornik sa usb opcijama se ponudio, ali sve je zasivljeno.

Nisam probao na drugi pc jer mi je dosta ocito da je do mobitela i njegovih postavki.
A dosta sam toga promjenio u njima, poiskljucivao itd. Tko zna, iako mi ne pada na pamet što bi ga tako moglo podesiti, jer u developer opcijama ono što sam isprobao sam i vratio nazad.
Usb debugging sam probao ukljucenog i iskljucenog. Tamo na defaultno usb prepoznavanje, pod developer options, sam stavio file transfer.

Uglavnom, vrlo zadovoljan sam baterijom zasad, na auto osvijetljenju, ali doma, znači da je u prosjeku na oko 30% . Mobilnu karticu nisam jos ni stavio, pola je bio na wi-fi a pola bez neta. Dakle nije zahtjevno ali sam opet dobio neku visoku cifru od oko 8 sati sot-a uz jos skoro 30% kapaciteta. Postavio sam prakticki sve postavke koje inace koristim.

Prebacivanje podataka, slika, muzike sam odradio ručno sa google drive, i baš mi je ok. Dosta brzo to ide. Fali mi mozda samo mogućnost da sa android g drive app mogu downloadirati cijeli folder a ne da moram oznaciti sve fajle u njemu. Ali to je detalj.

Face unlock na tom meni defaultnom androidu 9 iz augusta, je mozda malu mrvicu sporiji nego na Mi9 Lite, ali zadovoljan sam, dobar je i u polumraku.

U principu zadovoljan sam svime zasad, i ako mi ne bude trebao kabel bit će to ok.
Ako mi bude nekad trebao kabel onda factory reset, ili upgrade na android 10 pa vidjet...
Imam jos za provjeriti telefoniju, detaljnije kamere, gps, iznutrice sa CPU-Z...
Ari je offline   Reply With Quote