Citiraj:
Autor SaleFFS
Zadovoljan jesam. Iako vilica dobro radi Judy je baš žešći entry level i dosta je teška. Sve ostalo je tip top na bajku. Boost, thru axle naprijed i nazad, full gx grupa sa xd kazeom i odlične kočnice. Ono što sam mijenjao prvo su gume i složio sam si tubeless jer su org gume totalno sranje i stavio sam si slx diskove i naravno spd pedale.
|
Tnx. I sam planiram staviti spd pedale i možda tubeless kada gume potrosim..
Eto zeznuli me jučer. Išao u keidel sport, ali ih nisu imali. Još ih prije pitao jel imaju možda za testiranje jer vidim da ih nema na webu pa mi rekli da dođem iza 15h i banana... Još sam morao čekati u redu....
Citiraj:
Autor G-boy
Prodaš Judy, uzmeš Rebu i imaš poprilično finu xc mašinu.
|
Mislim kakvo sam smeće od vilice imao prije ovo će mi biti preporod
btw.
Jel velika razlika između raction race i pro? Tj. jel race opravdava cijenu jer je razlika koliko sam vidio po webu samo u vilici (RockShox Recon Silve) i kočnicama (Shimano BR-MT400). Dobro koristi i slx i xt komponente, ali nekako mislim da su te komponente u razini s sram gx-om. Ili se tu varam?
Citiraj:
Autor SympForTheDevil
Koji android app koristite za praćenje rute,statistike itd?
|
Prije sam koristo Edomondo i super mi je bio app. Sada ga već dugo nisam koristio pa ne znam kakva je trenutno situacija. Sada koristim od Withingsa jer imam njihov hibridni sat.