View Single Post
Staro 14.05.2020., 17:46   #13409
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor dada-as Pregled postova
Odlicna serija. Neznam zasto bi netko odustao? Pa kakve sam aj serije dogurao do kraja, skoro sam i Picarda dogurao.

Evo sad kad sam se sjetio opet te Star Trek teme da odmah povezem i kazem da je Uploads fenomenalna serija. Kao bliska buducnost, mozda kakvih 50 godina u buducnosti, dakle kakva 2070ta. u njoj tehnologije toliko da je strasno, i sva ta tehnologija svima koji danas zive je shvatljiva i vrlo vjerojatno moguca. Dok se u 2400toj najbolje oruzje smatra mac, i djedica pegla vinograd s drvenim grabljama, majku mu pa i ja tu na selu imam moderne aluminijske i nemam nikakvu nostalgiju a ni itko drugi u mom kraju da koristi drvene...

Znaci uploads jako dobra serija, jedva sam se nagovorio da je gledam jer ovak po description zvuci kao da nije nesto.
Koji je tvoj prolem? Doslovce si napisao post i umotao ga u druge dvije serije, samo da bi opet i opet gundjao o Picardu, vinogradu i grabljama. Ozbiljno razmisljam da ti lup karton ili neki kratki ban za spam. Razglog bi bio: mrzna prema vinogradima i grabljama

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote