14.05.2020., 17:46
|
|
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Autor dada-as
Odlicna serija. Neznam zasto bi netko odustao? Pa kakve sam aj serije dogurao do kraja, skoro sam i Picarda dogurao.
Evo sad kad sam se sjetio opet te Star Trek teme da odmah povezem i kazem da je Uploads fenomenalna serija. Kao bliska buducnost, mozda kakvih 50 godina u buducnosti, dakle kakva 2070ta. u njoj tehnologije toliko da je strasno, i sva ta tehnologija svima koji danas zive je shvatljiva i vrlo vjerojatno moguca. Dok se u 2400toj najbolje oruzje smatra mac, i djedica pegla vinograd s drvenim grabljama, majku mu pa i ja tu na selu imam moderne aluminijske i nemam nikakvu nostalgiju a ni itko drugi u mom kraju da koristi drvene...
Znaci uploads jako dobra serija, jedva sam se nagovorio da je gledam jer ovak po description zvuci kao da nije nesto.
|
Koji je tvoj prolem? Doslovce si napisao post i umotao ga u druge dvije serije, samo da bi opet i opet gundjao o Picardu, vinogradu i grabljama. Ozbiljno razmisljam da ti lup karton ili neki kratki ban za spam. Razglog bi bio: mrzna prema vinogradima i grabljama 
|
|
|