Pozdrav
trazim nekog za suradnju na softverskom projektu.
Treba mi znalac sa podrucja PC hardvera. Covik treba imati hardver u malom prstu , overklokano racunalo (nije uvjet al je plus:-) i znati sve o raznim cudima koja su nama 'vulgaris' korisnicima spanska sela (citaj vertex shaderi,sabirnice, pajpovi, brojevi okretaja...)
Triba znat odgovorit zasto je X grafička bolja od Y grafičke,razliku izmedju SerialATA i SCSI, zasto ovaj chipset a ne onaj i slicne fore.
Osnove baza podataka i/ili programiranja su plus (samo da lakse razumije problematiku sa softverske strane) ali nije uvjet,prebivaliste oko Splita plus (radi lakse komunikacije) ali nije uvjet. Naravno , bitno mi je znanje a ne formalno obrazovanje.
Doza entuzijazma je uvjet sine qua non.
Projekt je zanimljiv, u kasnoj beti, bit ce freeware za siroke mase,a opet komercijalan (nadamo se). Naknada za rad se podrazumijeva. Posal bi se sastojao u analizi PC hardvera,prikupljanja teh. podataka, pretakanja svoga znanja o hardveru u jednu scriptnu bazu znanja.
Ako ima zainteresiranih nek mi se jave na PM ili na mail
hardware-suradnja@heliobit.com
p.s. nadam se da se ovo ne shvaca kao spam, gdje mogu do pravih frikova nego ovdje