View Single Post
Staro 14.05.2020., 11:13   #260
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
Kad smo nedavno opremali novi stan uzimali smo kompletno novu bijelu tehniku za kuhinju.
Gledao sam da to bude a+++ razred potrošnje, a s obzirom na neke funkcije uređaja nedostupnih kod a+++ napravili smo kompromis i uzeli a++ model.
Odabrali smo wirepool 6sense liniju za ugradbenu suđericu, ugradbeni plinski i pećnicu.
Ne znam točno modele, alo trebas, potraziti cu.
Suđericu pored standardnih mlaznica ima dodatne mlaznice na poleđini, i s gornje strane.
Možeš recimo spustiti sve nosače za tanjure na doljnjoj i gornjoj razini pa dobiti ravnu površinu za velike lonce.
Frižider je inverterski Samsungov sa 2 kompresora i 500l zapremine. Gornji ledenik od 125l mozes po potrebi konvertirati u standardni hladnjak.
Sve je 2+3 gara, dok hladnjak pored 2+3 ima i 10 godina na kompresore.

U drugom stanu već 12 godina imamo whirepool ugadbenu pećnicu i plinski i nikad nikakvih problema nije bilo. Pečnice su im tada bile brutalne, mogu mislit kakve su sada.

Šuđerice se opet druga priča. S njima baš nismo imali sreće. Tj. Ispostavili se da nas je Stara indesitova koja je krepala nakon 10-ak godina i najbolje služila. Poslje nje smo uzeli neku Boshovu, ne znam model, neki srednji cjenovni razred. Bila je katastrofa, svako pranje smo morali ponavljati jer ne opere dobro suđe. Uspio sam ju zamjeniti za drugu Boshovu i nadoplatili smo masno za najjaci model , al isti racku. Malo malo nešta zajebava il dobro ne opere suđe ili zaglavi tabletu, onaj spremnik za sjajilo je minijaturan pa malo-malo moras nadotakati ... uglavnom Nismo uopce zadovoljni s njom. Neću Bosh suđerica nikad vise u našu kuhinju ... Kad otvorim ona vrata nakon pranja i vidim prljavo suđe najradije bi uzeo nejeb i razbio ju u osnovne djelove. Stara indesit ju pojede u svakom pogledu.

Uvijek sam se divio ljudima koji generaliziraju na osvnovu svog jednog primjerka (obično neipravnog).

Odgovorno tvrdim da je praktički nemoguce (vjerojatnonst manja od 0,01%) da si dobio 2 neispravne perilice, očito ili nesto krivo radis, ili je nesto krivo instalirano, ili neki peti razlog.

Kroz ruke mi je proslo cca 5 perilica, raznih brandova i cijenovnih razreda, ni jedna nije imala problem koji si ti opisao, a ti si imao taj problem na dvije nove perilice viseg ranga.

Jel si reklamirao?

srale7 je offline   Reply With Quote