View Single Post
Staro 14.05.2020., 10:48   #8885
Libertus
Premium
Moj komp

Libertus's Avatar

Datum registracije: Jul 2017
Citiraj:
Autor Ari Pregled postova
Probao sam 2 kabela jedan iz kine i ovaj koji je dosao uz punjač s10e.
Ali da, usb C mislim isprobati, dobio sam onaj nastavak s oblikom usb c, pa cu na kabal njega spojiti i onda u pc koji mi srećom ima usb c port. Mozda je jače napajanje na tom portu.
Ako je bas do kabela mozda kupim taj C, ako mi se ne svidi online prebacivanje. Meni galaxy A3 (2017) radi file transfer normalno preko tih običnih kablova za punjenje.

@ xlr

Kad kazem slabi usb portovi mislim da isporučuju slabu snagu struje, odnosno moja periferija izvlači previše struje pa ne ostane za druge portove.

Nadam se da ce mi online transfer biti dovoljan. Iako bih rado adb debloat odradio.
Šta je foldersync neki dio google drive-a ? Meni bi bilo praktično syncati neki folder kad ja zelim, kad se doma spojim na wi-fi. I da za to koristim samo google drive servis.

Nemam na monitoru port, dobra ideja, ali probat cu taj kabel na laptopu pa da vidimo...
Nije moj USB-C sa obje strane. Normalni USB-A na USB-C, spajam ga na front panel USB2 port.
Sa Samsung kabelom od punjača ga uglavnom niti ne očita. Nekada očita, ali ne radi. Sa ovim vulgaris kabelom, normalno se spoji i pokaže S9 u windows exploreru i sve radi.

A i @xlr ima pravo, i meni spajanje kablom je zatrebalo u zadnje 2 godine možda 4-5 puta, i to uglavnom za prebacivanje velikih video datoteka za gledanje offline na letovima i slično.
Libertus je offline   Reply With Quote