View Single Post
Staro 14.05.2020., 10:44   #256
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor axo Pregled postova
Pozdrav, idem u opremanje stana pa me zanima koji od proizvođača su trenutno najpouzdaniji? Svi ti aparati su puni elektronike pa je to muka mi kupovat. Nsrsvno ciljam na 2+3 jamstvo. Kolegica mi nudio Whirpool 6 sense seriju. Preporuke?
Gledam da budu aparati do 13tisuca max tj perilica, ploča, pećnica, i frižider ugradbeni.

Kad smo nedavno opremali novi stan uzimali smo kompletno novu bijelu tehniku za kuhinju.
Gledao sam da to bude a+++ razred potrošnje, a s obzirom na neke funkcije uređaja nedostupnih kod a+++ napravili smo kompromis i uzeli a++ model.
Odabrali smo wirepool 6sense liniju za ugradbenu suđericu, ugradbeni plinski i pećnicu.

Ne znam točno modele, alo trebas, potraziti cu.
Pečnica ima vodilice, i 2 velike tacne za pecenje. Duboku i standardnu plitku.
Suđericu pored standardnih mlaznica ima dodatne mlaznice na poleđini, i s gornje strane.
Možeš recimo spustiti sve nosače za tanjure na doljnjoj i gornjoj razini pa dobiti ravnu površinu za velike lonce.
Frižider je inverterski Samsungov sa 2 kompresora i 500l zapremine. Gornji ledenik od 125l mozes po potrebi konvertirati u standardni hladnjak.
Sve je 2+3 gara, dok hladnjak pored 2+3 ima i 10 godina na kompresore.

U drugom stanu već 12 godina imamo whirepool ugadbenu pećnicu i plinski i nikad nikakvih problema nije bilo. Pečnice su im tada bile brutalne, mogu mislit kakve su sada.

Šuđerice se opet druga priča. S njima baš nismo imali sreće. Tj. Ispostavili se da nas je Stara indesitova koja je krepala nakon 10-ak godina i najbolje služila. Poslje nje smo uzeli neku Boshovu, ne znam model, neki srednji cjenovni razred. Bila je katastrofa, svako pranje smo morali ponavljati jer ne opere dobro suđe. Uspio sam ju zamjeniti za drugu Boshovu i nadoplatili smo masno za najjaci model , al isti racku. Malo malo nešta zajebava il dobro ne opere suđe ili zaglavi tabletu, onaj spremnik za sjajilo je minijaturan pa malo-malo moras nadotakati ... uglavnom Nismo uopce zadovoljni s njom. Neću Bosh suđerica nikad vise u našu kuhinju ... Kad otvorim ona vrata nakon pranja i vidim prljavo suđe najradije bi uzeo nejeb i razbio ju u osnovne djelove. Stara indesit ju pojede u svakom pogledu.

CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT

TV: Philips 55pus7805
REC: DENON x1600H
ZVUČNICI: Q Acoustics = QA3050i, QA3010i, QA3090i
SUB: SVS PB1000
MEDIAPLAYER: CoreELEC @ BeeLink GT King

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom

Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 14.05.2020. u 11:14.
Ziiky je offline   Reply With Quote