View Single Post
Staro 14.05.2020., 09:24   #8881
Ari
Registered User

Ari's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Prvi dojam na s10e i autonomija baterije na androidu 9, security patch iz 8.mjeseca prošle godine mi je dobar. Podesio sam vecinu postavki a onda me uštopao jedan problem.

PC mi ne prepoznaje mob kad ga spojim kablom, sa svim drugim mobitelima nemam tih problema.
Prvih pola sata ga je na jedan sekund prepoznavao pa se diskonektira, i tako u krug stalno dok ga ne iskopčam, dakle ne radi i ne sluša klikove za data transfer. Sad se smirio pa ga ni ne prepoznaje, vec samo puni bateriju.

Čitam na netu, masa takvih slučajeva. Power postavke windowsa nisu problem, ni one fore disable sleep for usb ports.... Inače sam primjetio da mi ovaj pc ima slabiju snagu na usb portovima, hubove sam odavno precrtao, a na knap radi i onih par prikljucenih tipa miš, tipkovnica, wi-fi usb. Na laptopu nisam imao s time problema, pa kad dođem doma cu i na njemu testirati iako ga ne koristim vise.

Mnogima je pomogao usb kabel sa vanjskim napajanjem, ili onaj razdjelnik 2x muški 1x ženski, da crpi energiju za rad iz dva porta istodobno.

U rezervi mi je opcija prebacivanja fajli preko wi-fi na pc, sa google drive, ili znate nešto brže ? Samsung smart switch nisam isprobao, koliko sam vidio zahtjeva neko pocetno spajanje kabelom ?

Mogu jos isprobati factory reset, ako je slucajno do neke postavke, ali ne bi smjelo biti.
Ari je offline   Reply With Quote