Ahh, posto sam ja apsolvent (prve godine) ETF-a (danas FER-a), ekonomije i strojarstva, a kasnije i informatickog veleucilista ajd, to sam nebi vjerovali i zavrsio), mogu rec da je i pocetkom 90-ih kad sam ja iso na faks, na ETF-u komp. pismenost bila 100%...
A i na PMF-u je bilo ok vise manje...
(Za ostalo neznam jer sam se upisivo zbog studentskih prava

)
Sam se (rado) sjecam non-stopnog igranja MUD-ova sa terminala na PMF-u i ETF-u, iz kojih smo bili i vise puta izbaceni (ja naime nisam studiro na PMF-u, samo zivim blizu) zbog verbalnih i fizickih obracuna sa doticnim studentima (Koji su gnojili po Pine-u po 2 sata)...Zapravo kad se tog sjetim, bilo je jako komicno jer su studenti PMF-a morali trcat po profesore i domare da nas bacaju van kad bi mi postali pre agresivni jerbo nam trebaju terminali...
(Ekipa za izazivanje nereda je i tada bila postovani gdin Pajo, Ozren, Shimpa i moja malenkost)....
Eh ta divna vremena...Mana te hrani i oblaci, a ti brijes po net-u (Doba kad je srce imalo 10 modemskih ulaza, svaki na zasebnom broju + 3 modema na ETF-u + 2 modema na IRB-u ... Komercijalni internet (HT i slicno) nije bio ni u povojima)