Citiraj:
Autor MadBoY
Marža u servisima i rezervnim dijelovima je puno veca od prodaje novih automobila, zato te i guraju da kupis produljeno jamstvo i uvijek imaju servisne "akcije" za 3+ i 4+ godina stare automobile.
|
Ništa mi pametno nisi odgovorio ovime a ni quoteom. Svi skužiše da se radi oko 30ak posto popusta jedino ti i još jedan posebni misle da je neko dobio nekakav novi auto za trećinu iznosa u cijeniku,high five
Citiraj:
Autor Elven
Vidim nitko nije reagirao na ovo da cijena padne 50% kad auto izadje iz salona i da nas SFTD kupuje jahreswagene sa 60% popusta...
U realnom svijetu, autima pada cijena na 50% oko 5. godine, Alfama i Fordovima moze i prije , ali nikad sa 0.5km na cajgeru.
U kojem ti svijetu zivis ne znam, ali nije stvaran.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
|
U onom gdje je C klasa 2018. Exclusive unfalfrei plaćena kod sluižbenog Mercedesa 24.500 a samo godinu i nešto sitno dana prije je izašla iz salona za 54.900. 22500km. SOlidna oprema,9Gtronic koji sam dođe u nadoplati tipa 6k eura u konfiguratoru(za 220d 2150 mašine je bila nadoplata),Intellilicht paket itd itd
A u 9. mjesecu idem na nešto ljepše i veće. I znaš li parodiju? Kada ću prodavati ovogad...dobiti ću,u HR, iste pare koje sam za njega platio u osmom mjesecu 2019. godine(ako naleti budala i veće). Sad samo počnite arlaukat kako ni to nije moguće.
U Zagrebu smo,nije greda provezem te malo i pokažem papire ako te zanima,te te uputim u caku ili dve. PM opcija ti je tu.
PS,naletio sam na driveu na originalan oglas,čekao sam da se ovako nešto pojavi 6 mjeseci....ali kad se pojavi,zoveš i govoriš da si gore do zatvaranja salona,krećeš sa 45 hiljada eura za slučaj da se u tom trenutku pojavi nešto što što se za veću cifru ne može odbiti....i obavezno frenda i oca koji će se šamarom ili dva pobrinuti da kupiš ovaj prvi ukoliko dođeš u napast ubosti nekakvog GLSa ili sličnu perverziju