Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.05.2020., 19:55   #49350
buljaka
Premium

Datum registracije: Aug 2014
Citiraj:
Autor SympForTheDevil Pregled postova
Jel te firme rade isključivo prodaju automobila preko telefona i ništa drugo pored prodaje? Nemaju servis,nemaju distribuciju rezervnih djelova,marketing,logistiku,najmove,račune za XYZ stvari i tako u nedogled....čisto da bi se dobila malo kompleksnija računica kolika je marža za šta.

Zato mi je bilo smiješno da nekakv salon Forda(nije auto Hrvatska sigurno jer bi već tamo odavno harakiri obavili) ima maržu od dva posto nadalje...to može raditi samo preko telefona i da mu ostane za telefonski račun i ostale režije....bez servisa,mogućnosti ostvarivanja garancije i tako dalje i tako dalje.

I niko nije reko da možeš uletiti u bilokoji salon i dobiti bilokoji auto za 1/3 cijene? Bilo je rijeć da je ostvaren popust od 30ak posto.
Fešta 2%kad je na akciji. Evo baš sam ga pitao sada.

Što skuplji auto veći postotak naravno

Ako auto diže stoji u salonu, može ići veći popust da se oslobodi mjesto za novije modele i sl ali ne 30%nego mooozda 12 do 15

Žive većinom od servisa koje si obavezan raditi u ovlaštenom a marze na ulje i dijelove su ogromne . Nazovi ovlašteni neki pa usporedi cijenu ulja npr kod Tokica i kod njih.

Vjeruj što hoćeš , meni ni iz djepa ni u djep

Poslano sa mog Mi 9 Lite koristeći Tapatalk
buljaka je offline   Reply With Quote