Nakon 2 tjedna i 1 dan pacanja u Leskovcu, danas utovarili paket, idiot zove da dolazi, jesmo doma i dal uopće hoćemo paket (kao puno ljudi odustane). Jesmo, hoćemo, nema ga, status paketa promijenjen, nije dostavljeno jer smo mi tražili promjenu adrese ili tetmina i da ćemo sani pokupit u Leskovcu. Zovem ga nazad, on ipak ne vozi k nama jer smo mi VAN GRADA U KOJEM JE ON TAD BIO, ono, 10km dalje na istoj cesti. Pitam ga da mi opet objasni jer mi fakat nije bilo jasno kako zoveš da dolaziš, objasni ti se točna lokacija i onda se sprdneš da nećeš doć i pošalješ paket nazad u Leskovac. Njegova reakcija "Isuuuseee Booožeeee". Udavit sam ga htio kroz slušalicu, a po glasu čuješ da je krelac kojeg su mama i tata natjerali da ide radit negdje. Onda se pravdao da ne stigne dostavit jer ima 100 paketa, a zakasnio je na posao ujutro, pa mi čita adrese kuda dostavlja, ond kaže da mu nisu dali baš puno da vozi jer tek 4 dana radi pa zato ne ide SKROZ do nas. Pa mater ti i s firmom i s idiotima, i on takav nesposoban, al bome i idiot koji mu je dao posao.
Ženska u službi kao od koristi, bude ona sve to promjenila i sutra ide obavezno na isporuku, makar na trackingu i dalje piše da se komotno mogu nacrtat u Leskovcu i blinka mi da nema više promjene termina i adrese jer je ispucan limit za to.
Nit kukam obično po forumima za takve stvari, nit sam aktivan tu na forumu, al listam malo iskustva tu, morao sam podijelit svoju muku.