Meni osobno ona (poduza) lista je way too much za ne znam koliko ustede realno - 10-15% baterije? No way. Osobno ne volim baratati mobitelom kad nema animacija, mogu biti brze no moraju biti prisutne, debloatam mob na nacin da sve sto mogu direktno iz moba izbrisem ili bar disableam, ono sto neda radim pomocu App Managera (bivsi CCSW app). Lokacija, nfc i takve "gluposti" su mi po pravilu ugasene osim kad ih trebam, ostalo sve mob kontrolira sam - i to dosta dobro. Automatski pali wifi kad sam doma, cim izadjem gasi wifi i pali podatke (i puno vise toga) - Bixby Routines je jako dobra stvar kad se postima. Stalno koristim dark temu, kako u androidu tako i u manje-vise svim aplikacijama, amoled-friendly wallpapere... Na sleeping/deep sleeping app listu dodam aplikacije koje mi nisu bitne ili mi ne trebaju notifikacije istih jer mi se ne ceka da mob sam skuzi sto i kako koristis - to potraje ovisno o kolicini i nacinu koristenja aplikacija... Vec ovo bi nekom bilo previse zajebancije samo da bi ustedio malo baterije a kamoli pogasit prakticki sve sto jedan flagship android mob cini upravo to sto je, IMO.