View Single Post
Staro 12.05.2020., 21:00   #305
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Hijebem im lebac. Ok, ajd Sainz ode... ali neće valjda ovaj doći

ali ovo što FerrZG kaže, Zak jednostavno žudi za "top" vozačem. Vettel odavno nije "top" vozač. Tj pitanje je jel ilad bio, ali eto silom prilika 4-time WDC no kad se uzmu vožnje od 2014 do danas, 6 sezona, 100+ utrka, slabo to izgleda za "top" vozača.

Eventualno ako je i on Seidlova želja (radili skupa u BMW Sauberu) pa da zaokruže neku švabsku priču Seidl-Vettel-Mercedes i da Vettel dopelja sa sobom kakve pare i sponzore.

Ne znam, nije da ga hejtam, ali ono brate, šta će on McLarenu osim marketinga? Ali opet, McLaren ionako ne bude napadao naslov tako da im tal svejedno tko vozi.

Što se Ferrarija tiče, barem će management mirno spavat, tj barem bi trebali. Imati će vozače koje ne moraju puno plaćati i to je to. Čak mi se počinju i sviđati

Doduše uvijek je tu bio neki vozač koji me smetao (Šumaher, Massa, Alonso, Vettel) i kad se zbroji, ta 4 su gljivili u Ferrariju 24 godine.

Sad ako će imati Leclerc/Sainz Jr. postavu, to su stvarno 2 odlična momka tako da GG za Ferrari. Izuzetno sam sretan za njih te se nadam da to bude funkcioniralo.

Još bolid da se napravi kak se spada da se Mečka skenja i to je to

Ja bi ovako ako već moram:
- Sainz u Ferrari
- Ricciardo u McLaren
- Vettel u DTM

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 12.05.2020. u 21:05.
Brko je offline