View Single Post
Staro 12.05.2020., 17:46   #7666
killuminati
Premium
Moj komp

killuminati's Avatar

Datum registracije: Mar 2017
Citiraj:
Autor Libertus Pregled postova
Koje tri generacije? Ja sam kupio B450 Mortar MAX prije nekoliko mjeseci. Nova ploča, model 2019, je li trebam biti sretan što neće podržavati Ryzen 4xxx?
Svakako ne nesretan. Treba prvo vidjet kaj će se još skuhat s tom podrškom, ali ne treba na 4th gen gledat ko neki sveti gral. Tko se ne zadovolji s 3700X, koji je čudo proc, taj baš treba nešto ozbiljnije, a i tu ima izbor do 3950X ako se radi o AM4. Osobno gledam da su mi napravili uslugu ako 4th gen neće biti podržani na starijim čipsetima jer me neće svrbit upgrade, pa i njih lagano preskočim kao 2nd gen i već se se pojavit nešto s DDR5, a dotad ima još vremena. Imam X370 i dvije B450 ploče i uopće se ne zamaram novim ryzenima, my 2 cents jer život je prekratak za takve stvari imo. Lisa sigurno po noći ne spava jer ju muči podrška 4th gen ryzena na starijim čipsetima.

Također imam mortaricu max (i tomahawk max) kupljene s idejom da traju, ali realno nije me nitko oštetio ako gore ne može jače/brže/bolje od 3950X npr. i to isto ne znam koji će mi q. Generalnog sam stava da će community već skuhat neke biose, barem za ove ploče koje nemaju ove socijalne biose čipove.
killuminati je offline   Reply With Quote