View Single Post
Staro 12.05.2020., 14:54   #20
vlatko27
Premium
Moj komp

vlatko27's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Dobri ljudi, hvala puno na trudu i pomoći, svakako sam nešto naučio.

Mozgao sam dal se upuštati u ponuđena rješenja i "modirati" postojeće kablove, ili neko od drugih ponuđenih rješenja, ali uvijek sam usrane sreće kad dođe do takvih stvari pa se nisam usudio.

Na kraju sam napravio što bi i svaki pametan/glup čovjek napravio. Potrošio još novaca. Glupo mi bilo davati 200, 300 kn na zamjenu samo fanova pa sam se na kraju odlučio na zamjenu kućišta u Futuri, dok sam još imao mogućnosti. Uzeo sam Fractal Design C TG kućište i razlika je nebo i zemlja, em što se tiče glasnoće, em sveukupnog dojma kućišta i izrade..neusporedivo. Koliko para toliko muzike kao u svemu, kao i uvijek. Ja prezadovoljan, dok ovo tipkam moram se trudit da čujem kompjuter a to sam i želio.

Za potencijalne kupce Zalman S4 Plus kućišta; neka vas moje iskustvo ne uplaši, ja sam picajzla za zvukove i stvarno nisam mjerilo. Nitko od ukućana ni gostiju nije primjetio "glasan" kompjuter osim mene, al eto, mene to smetalo za popizdit. Ako ikome išta znači, mislim da je omjer novaca i onoga što se dobije u spomenutom kućištu zaista pozitivno.
vlatko27 je offline   Reply With Quote