Citiraj:
Autor SympForTheDevil
Realno šta da te neko šalje negdje u ZG na klopu a ne zna dali je otvoreno za goste ili ne?
Recimo znam da Zelenjak I Lašćinska klet ne delaju....masa restača rade isključivo dostavu.
Drugo pravilo je dvoje ljudi za stolom...ako si ti žena i dva djeteta npr koju kombinaciju će te odigrati? Djecu za 2m udaljeni stol ili ti sa starijim a žena sa mlađim?
Nezahvalno je davati takav savjet usred partial lockdowna. Podsjeća me na jednog švabu, kamermana koji se raspitovao gdje se okupati u Dubrovniku 91' i koja plaža da valja.
|
Pa zato pitam ovdje, možda netko zna nešto više, ima u susjedstvu restoran, vlasnik je restorana itd.
Svaki komentar koji me vodi bliže tome da nađem određeno mjesto za sjesti i pojesti je dobro došao.
Kafići i restorani su otvoreni, stol mora biti 2m jedan od drugog, ne osobe koje sjede za istim stolom.
Hvala za komentar svakako, ali eto, odlučio sam, tako će i biti.
Citiraj:
Autor xlr
Uvijek moze ponijeti materijal i na livadi donjih jezera sloziti jedan licki burger, onako preko koljena. Nista sladje!
Ako ubodes srecu da domoroci ne navale na jezera (jer kinezi nece), onda iskoristi priliku za piknik. I nemoj preskociti gornja jezera. U slucaju guzvi, gore cete sigurno naici na manje "otpora" 
|
Ma to svakako planiram. Mislio sam nakon svega sjesti u miru na povratku kući.
Hvala svakako
Citiraj:
Autor 1v@n
Uči od dragih nam čeha. Pakiraj paštete i podriguše u šareni portabl fridž i otvori piknik sezonu negdje na zavoju na pola puta, kad ogladniš 
|
Ako ništa drugo, bar ću ušparati 200-300kn.