View Single Post
Staro 12.05.2020., 11:13   #8863
Ari
Registered User

Ari's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Ja isto animacije uvijek na 0.5 jer ako stavim na čistu nulu, znači iskljucim ih, primjetio sam jedan bug davno koji je točno s tim bio povezan, mislim u facebook lite aplikaciji.

Na poslu koristim Redmi Note 4x sa snapdragonom 625, i moram priznati da mob djeluje brži nego A3 (2017) pri jednakom korištenju. A3 mi je negdje kao Redmi 3 Pro koji sam isto imao ranije.

Kolegici koja je kupovala mob, kad sam predložio neki Xiaomi je rekla da ne želi kupiti nepoznati mobitel. Mislim da velika većina ljudi misli da sve osim iphonea i samsunga spada u mobitele za siromašne. Prema drugim markama se postavljaju kao prema kupovini mačka u vreći, nesigurno i nepoznato. Zona sumraka. Tako sam i ja razmisljao pred oko 10 godina, kad sam bio prosječna neznalica, imao sam neki jeftiniji samsung, ali bio zadovoljan jer je to samsung, koji je bio na dobrom glasu.

Koliko čitam neki One UI cijene najviše od svih sučelja u cijelom svijetu mobitela, a drugi pljuju po njemu kao tromom. Koliko ljudi toliko mišljenja.
Ari je offline   Reply With Quote