View Single Post
Staro 12.05.2020., 09:30   #1761
IHrvojeI
¯\_(ツ)_/¯
Moj komp

IHrvojeI's Avatar

Datum registracije: Sep 2016
Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
Da, kako maknuti te sekunde? Mozda se moze onda dobiti na bateriji, jer ne refresha svaku sekundu.
U postavkama od watchface-a maknut prikaz sekunda (ako se daju micat, iako nisam još ni jednog vidio a da se to ne može ugasit) ili nać neki drugi watchface.

Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
Od Garmina nisam ocekivao tako aljkav software. Da to Xiaomi radi, ajde, to bi nekako ljudi i ocekivali, ali dat 5k za sat i onda ti se takve gluposti dogadjaju...
To je onak redovan scenarij? Povremeno pogledam akcije za Fenixa i razmisljam dal zelim toliko dat za sat, pa cisto da znam dal da prestanem uopce mastat.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Je, aljkavi su ali takve stvari se ne dešavaju baš često... Mislim da odkad imam feniks 5 da su mi 2 firmware-a bila problematična. A to Garmin se relativno brzo riješi. Nekad nije do firmwarea nego i npr do watchface-a. Kao što sam gore napisao, neki jednostavno nisu dobro optimizirani pa cicaju puno baterije i onda još nadodaj heart rate da ti prikazuje na watchface-u i sekunde i imaš praznu bateriju relativno brzo. Gearmin wathcface npr osvježi ekran svake minute i/ili kad skuži po pokretu da idem nešto vidjeti na satu (barem tako mislim), isto tako je radio i SC8 wathcface (samo ta 2 sam koristio a imam fenikse zadnje 4 godine).