12.05.2020., 09:30
|
|
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica
Da, kako maknuti te sekunde? Mozda se moze onda dobiti na bateriji, jer ne refresha svaku sekundu.
|
U postavkama od watchface-a maknut prikaz sekunda (ako se daju micat, iako nisam još ni jednog vidio a da se to ne može ugasit) ili nać neki drugi watchface.
Citiraj:
Autor Elven
Od Garmina nisam ocekivao tako aljkav software. Da to Xiaomi radi, ajde, to bi nekako ljudi i ocekivali, ali dat 5k za sat i onda ti se takve gluposti dogadjaju...
To je onak redovan scenarij? Povremeno pogledam akcije za Fenixa i razmisljam dal zelim toliko dat za sat, pa cisto da znam dal da prestanem uopce mastat.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
|
Je, aljkavi su ali takve stvari se ne dešavaju baš često... Mislim da odkad imam feniks 5 da su mi 2 firmware-a bila problematična. A to Garmin se relativno brzo riješi. Nekad nije do firmwarea nego i npr do watchface-a. Kao što sam gore napisao, neki jednostavno nisu dobro optimizirani pa cicaju puno baterije i onda još nadodaj heart rate da ti prikazuje na watchface-u i sekunde i imaš praznu bateriju relativno brzo. Gearmin wathcface npr osvježi ekran svake minute i/ili kad skuži po pokretu da idem nešto vidjeti na satu (barem tako mislim), isto tako je radio i SC8 wathcface (samo ta 2 sam koristio a imam fenikse zadnje 4 godine).
|