Gledao sam i PABH 20-Li na njuškalu, bio je za 420kn, kad sam se drugi dan odlučio, već je nestao... žao mi je bilo, jako. Pogotovo sad kad ti kažeš da je isto dobar (što vjerujem, jer imamo aku 16v od parksidea i jako sam zadovoljan).
Imam u planu malo više bušiti, sad kako smo morali na silu renovirati stan (požar) shvatio sam da mi je to gušt. Kako radim mentalno na poslu, ovo mi jako paše i odmara me. Već sam si bio tražio hobi, učenje stranih jezika, novih tehnologija... kita... mozak se želi odmarati nakon posla, ne još raditi.
Tako da imam neke planove i želje u vezi toga, ali opet, da sam kupio Parkside za 420kn, pa odustanem od svojih planova, nije velka šteta. Ovako malo je.
Ali opet, ako ne odustanem od svojih planova, Parkside 420kn i ako bi mi za taj Parkside (ili neki drugi) zatrebale još dvije baterije, evo mene na 1200kn Parkside, a to je već jako blizu ovom Boschu...
Da nije bilo te extra baterije od 3.0Ah, vjerojatno ne bi tog Boscha uzeo, tj čekao bi Njuškalo ili Lidl za ovog kojeg ti imaš. S njom sam si nekako opravdao tu kupnju.
https://www.bosch-professional.com/h...-50-06019H5100
Bosch kaže da je bez četkica.