View Single Post
Staro 11.05.2020., 01:17   #170
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
A ne grade svi kuće uz auto piste po kojima vozi Mad Max. Također čovjek je izmislio pilu pa postoji rezanje stabala destak metara oko kuće...a okolo posdiš lovor višnju koju obrezuješ redovito.
a ako baš živiš uz pistu onda napraviš ogradu od armiranog betona.
Ma zalost, svaka glavna ulica moze bit pista danas... Slozio bi se sa Silverom da ne bih radio MK negdje gdje postoji, makar 2% sanse, da ti se neki manijak zabije autom u kucu... Pa jeste vidli samo kako je onaj na Branimirovoj cijelu tramvajsku stanicu odnio... Shit happens, a kad je zivot u pitanju nemas save / load / idemo probat ponovno.

Ali da MK imaju svoju publiku u Lijepoj Nasoj, pa naravno. Neki u masleniku, neki za vikendicu, a zasto ne i za kucu za zivot?

Dal ces po njoj svako malo dodavati police i visece elemente? Neces. Ali sve manje ljudi to radi. Odluci se unaprijed, uredi si kucu i ne dovlaci stalno nove stvari bez da baci stare.

Hocu li ja ikada zivjeti u MK? Vjerojatno ne. Dal bi imao sta protiv onih kanadskih kuca? Isto tako ne.

Ajmo se ljudi vratit na raspravu, puno sam pametnih stvari procitao i naucio, molim samo argumentirano, imamo znalaca i gust ih je za citat.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Elven je offline   Reply With Quote