View Single Post
Staro 10.05.2020., 15:56   #147
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor chief_wolfinjo Pregled postova
ja sam radio usporedbu da montažne kuće traju jedva dvije godine kak ti veliš
Gdje sam ja napisao da sve montazne traju 2 godine ?

Nadalje, s obzirom da nekim slucajem imam sestricnu u Los Angelesu jos od 1985 godine kad je zbrisala iz ove nase balkanse prcije a cij bivsi muz prodaje kuce tamo i dan danas, rekao bih da debelo znam vise od tebe
opcenito americku filozofiju nekretnina, cijene istih i zasto takve cijene, cijene najma kuce, bodovi osobnog kredita, posebnog zakona i "pracenje banaka" koje finaciraju kupnju, osiguranje koje se veze uz otplatu itd... da ne duljim:

https://www.hud.gov/program_offices/housing/fhahistory

Pa se educiraj umjesto sto laprdas bez pokrica, filozofija kupovine kuce tamo i kod nas je totalno razlicita iako se i mi sa cjenom najma polako priblizavamo cijeni rate kredita. Tamo su place malo drugacije, kucu preko FHA nemos kupiti
a da nije automatski osigurana od elementarnih nepogoda, sto tamo dobijes za 150.000$ nikako ne mozes usporediti sa ovim barakama za 50.000€ sto se nudi kod nas ! Samo je ideja americka ali ideja i filozofija od tamo ne znaci da dobijes
niti te prati sve ono sto preko FHA mozes tamo.

Da ! Ako imas ovdje viska 250.000€ bez problema napravis montaznu koja ce trajati, biti kvalitetna itd.... medjutim ovdje ljudi mozgaju sta se moze dobit za 50.000€, za te pare to je mal bolja supa ili drvarnica.