View Single Post
Staro 10.05.2020., 14:50   #144
chief_wolfinjo
Guest

Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
Aha, ocito sam predvidio da ovdje na ovom forumu klijentala gleda i mudruje kako sklepati baraku za 500.000$ umjesto 500€ po kvadratu max
Naravno da se Krivaja i ona fima iz Srbije - gradimo povoljno brzo i lepo - mogu i jesu usporedive sa tim pola milionceka americkim kucama a u New Orleansu, takve po 500.000€ nisu plivale u polu raspadnutom stanju.

Pa imali smo i Gunju, prezivjele su cak i one koje su 50-tih zidane blatom i presnom ciglom mada takve je bilo puno teze sanirati no one zidane kvalitetnije, puna cigla i zbuka i sa betonskom dekom su se lakse sanirale jer su se dale
isusiti. Drvene barake kako u Gunji ( supe, kokosinjci, cardaci ) tako i u New Orleansu ( kuce ) nemos isusiti i sanirati poslje poplave recimo...

@chief_wolfinjo

Ukljuci mozak prije nego prineses prste tipkulji, pa trebao bi ga imati s obzirom na kolicinu forumskog staza.... ovdje ljudi gledaju i raspravljaju kako sklepati dom za 500€ kvadrat i onda je tvoj argument da postoje drvene barake od
pola milonceka i da je to kvalitetno, pa je !! Za pola milonceka sigurno je dobro no tko ima tih para sigrino nece gledati kako dovuci firmu lepo gradimo iz Srbije ili Rumunjske da ustedi 50€ po kvadratu neg bu sagradil postenu zidanu kucu
i eventualno drvenu nusprostoriju za punicu.

slabo ti znaš... jer da znaš onda bi znao da 500k $ za nekakvu prosječnu kuću u americi je normalna stvar. teško usporediva s cijenama u hrvatskoj...
ja sam radio usporedbu da montažne kuće traju jedva dvije godine kak ti veliš
  Reply With Quote