Citiraj:
Originally posted by tor
Da, kud fula oznaku za PCI-e utor (što i nije bad) još i spominje stare kompove u koje bi ubo nove PCI-e kartice. Samo me zanima kako?:confused: Ili one ne kuži da to ne ide zajedno ili smo mi malo svi skupa prolupali. Mislim ide, preko one kartice od Albatrona AGP>PCI-e ali ono...to baš i nije rješenje.
|
Da ne ispadne da ikoga branim;ali pročitao sam sve pa da se priključim... A da ne potežem sljedeću raspravu-dakle Rprivrat nije zagledao i valjda nije primjetio da su sve kartice PCI-E-što je meni očito iako nisam neki expert...nema veze... Ali on je želio reći da je za nadogradnju starijeg računala-čitaj nF2 ili nF3 chipset još uvijek potrebna AGP grafička;i tu je bio sarkastičan-pa je to zato napisao;ne vjerujem da je glup pa bi trpao PCI-E u AGP port,i mislim da sam tu u pravu! Tako da unatoč svoj njegovoj sarkastičnosti nije sad potrebno da ispadne lik neki totalni glupan...eto ja jesam čitao pravila ponašanja na forumu...
Nego što se članaka tiče,nisam do sad znao tko je koji napisao;sad vidim da su to Beren,Tor i Gigi...meni su svi članci zanimljivi i lijepo odrađeni-neki manje,neki više... Ali od svih najzanimljiviji a i najbolji mi je srednja klasa jer najviše ljudi ipak kupuje mainstream grafulje,pa prema tome...

Low-end ponetko,ali rijetki su takvi,a high-end još rijeđe;ili možda ipak ne-ima posvuda grafo-fanatika a i tajkuna...