Tema: Motori
View Single Post
Staro 09.05.2020., 09:06   #678
Psycho
Master Of Disaster
Moj komp

Psycho's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Citiraj:
Autor alengrosevic Pregled postova
Da, to je najveći minus xjr serije po meni, što nema šeste brzine.

Ali mi se često zna desiti da zaboravim u kojoj sam brzini, motor praktički isto poteže u 3 i 5 brzini

Sad sam u potrazi za dobrom kožnom jaknom. Našao sam u Held-u jedan onak fini kožnjak (link) ali mi je malo puno dati 500 eur za jaknu. Ne vozim se tako puno, ali opet bih volio neku kožnu jaknu, čini mi se bolja zaštita od običnih. Ima li tko preporuku za dobru a opet jeftiniju jaknu?

EDIT: frend kupuje BMW S1000R, brutalan motor...
BMW je jurilica samo takva, kvaliteta na visini ali SKUPOO brate

jesi isprobao koznjak? mene nekako stiscu, jer iako imam mali pivski trbuh ramena(prsa isto siroka) su mi dvostruko sira od struka i onda mi je ful tesko naci odgovarajucu jaknu. za prvu ruku sam bio uzeo Spidi tekstilnu i super mi je za sada, iduce je hlace i motoristicke tenisice (samo ne znam koje). Tenisice mi tesko nac zbog broja, nema puno 46 motoristickih tenisica u okolici.

Inace iz Ri se ode do Italije gdje imaju puno bolji izbor opreme, ali me COVID sprijecio da odem u nabavku kompletne opreme da si postanem pravi 'bajker'

Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Evo brzinski par slika od jucer. Sad ce u garazu dok vozacka ne bude rjesena pa onda djiranje dok me zena ne ostavi jer sam stalno na motoru
Kawa je fin kruzer za totalno gustanje, lagano u fotelji vozis. Super kupnja i moj stav je da je bolje racionalno razmisljati oko kupnje motora. Ne toliko prepustiti adrenalinu da vodi kupnju.