Kao bivsi vlasnik Amazfit Pace i Stratos (zapravo jos imam Stratos, skuplja prasinu negdje), slozio bih se sa komentarima. Patio sam se sa njima godinama, jedno vrijeme bio u stalnom kontaktu sa supportom. Bas sam htio da poprave to i da radi kako treba. Na zalost, bas je tako, izbace fw koji jedno popravi i još tri stvari pokvari. App su jednog dana mergali sa mi fit i jos vise sjebali. Pa se ne synca, pa problemi sa time zones, pa se koraci u app pokacuju pomaknuti za 1h ili vise, ovisi da li je bila promjena zimsko/ljetno ili sam mijenjao time zone. Pa onda iz cista mira fali dio traila, jednostavno rupa. HR podivlja sam od sebe. Hodam a sat vibrira da mi je HR previsok?! Ako napravim clear data od app, ulogiram se, nema mojih podataka uopce?! Vidim novi ID. Kontaktiram CS, natezem se par dana sa njima, pojma nemaju. Onda skuzim da ako koristim VPN prema zemlji gdje sam prvi put kreirao acc, onda me logira u moj stari account, podaci su nazad, osim tih dana dok nisam skuzio... Tako da imam barem 2-3 Amazfit accounta

Ma ne da mi se vise. Bilo je toliko problema, frustracije da jednostavno nije vrijedno novaca.
U isto vrijeme, logiram se u Garmin app ili web a ono podaci tamo od prije x godina kad sam kupi svoj prvi Garmin. I Garminu se dogodi tu i tamo bug, recimo HRM se nije gasio kad se skine sat nakon workouta i trebalo im je par tjedana da rijese. Floors nisu dobro brojali prije a ne broje ni sada. Al' nema problema sa HRM, GPS, app, sync...
O trajanju baterije VA4, meni traje duze od 2 dana sigurno. Al' ja sam svaki dan 1-2h pa i duze na bajku i koristim GPS pa punim kad vidim da je pao na cca 40%. Notifikacije ne koristim stalno, nego kad hocu tj. ukljucim BT na telefonu.