View Single Post
Staro 08.05.2020., 17:04   #7585
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor Gigi1 Pregled postova
Nije realno ocekivati da ce si mbo proizvodjaci još jednom "pucati u nogu", pogotovo nakon loše prodaje x570.

Da su izbacili B550 po cijeni sličnoj B450 pločama, kupio bi noviji chipset. Ali umjesto B450 ja nisam imao neki izbor. Najjeftinije X570 ploče su koštale 50% više od najskupljeg B450. A od neke mid range B450 ploče su bile 200-300% skuplje. Nije baš da su mi dali izbor.

Citiraj:
Autor Exy Pregled postova
Malo pretjerujete sa plakanjem i ljutnjom, pogledajte stvari iz AMD-ove perspektive.

Ljuti ste na AMD jer ne želi četvrtu (pazi ČETVRTU) generaciju proceva gurati na ploče iz 2016.g. Dajte to malo realnije probajte sagledati.

Nisam ljut, nije mi dovoljno bitno. Samo malo razočaran politikom firme jer su nas navikli da su izrazito "user centric". Ali razumijem zašto se to radi (money money money), iako mislim da oni nisu svjesni da bi time "in the long run" mogli otjerat kupce koji će pobjeć kod Intela prvom prilikom... a možda i kod nVidia-e u GPU segmentu, ako ih ne pometu sa RDNA2 (a msm da neće, očekujem u najbolju ruku neki egal)
JC Denton je offline   Reply With Quote