View Single Post
Staro 08.05.2020., 14:19   #2463
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Ok, možda nekome pomogne.
Visina: 182 cm
Težina: 98-105 kg (šećem između te dvije vrijednosti već par godina)
Stolace: Ikea Markus (platnene, tamnosive)

Kako imam dvije kupljene u razmaku od oko dvije godine postoji razlika između stolica i to:
Samo cu dodati na sve sto je bertone napisao, takodjer 2 Markusa iz 2 generacije.

187cm, 85-95kg.

Stari Markus, platneni, 3,5 god. (od toga 2,5 god. koristena na poslu), tvrdja opruga (kupljen 9.2016).
Izgleda kao da mu nista nije, mint stanje, spuzva cvrsta, nema ulegnuca, skripanja, lufta. Spuzva se lako lufta i ne smrdi, ali lako se uprdi. Koristim ga bez naslona za ruke koji su gumirani (nije bas idealno) i smetaju mi da udjem pod stol

Noviji Markus, kozni, oko 2 god koristen doma, meksa opruga (kupljen 11.2016 - samo 2mj nakon prvog!).
Nasloni su kozni, deblji od gumiranih na platnenoj verziji i udobniji. Nije imao znakova koristenja kad sam ga prodao, sjedeci dio se malo opustio al ajmo reci da je samo koza dobila malo lufta, nista ruzno, bez nabora i pukotina. Mehanicki bez greske. Ljeti i uz klimu sam se znojio na njemu (obavezan je neki rucnik pod guzicom).

Ne sjecam se ostalih razlika koje je bertone spomenuo izmedju novijeg i starijeg Markusa. Sve sto je napisao stoji i slazem se.

Od stolova, nasloni za ruke mi zapinju ~1cm na Tarendo i Melltorp stolove kad je stolica uspravna i podesena na moju visinu. Oba stola imaju metalni okvir pa je sve skupa debelo 6cm, a konacnu visinu ploce na 74cm. Linmon stol nema taj problem, njegova ploca je 3,5cm, visina isto 74cm i mogu ugurati stolicu.