View Single Post
Staro 08.05.2020., 09:20   #2453
VooDooZG
Neprilagođen
Moj komp

VooDooZG's Avatar

Datum registracije: Jul 2014
Citiraj:
Autor dada-as Pregled postova
Da, odprilike to je to mekan sic. Moram nacci racun koliko sam je platio na blackfriday. Ako sam paltio 900kn onda sam se zeznuo i to gadno.

Ovaj master seat je u cjenovnom rangu ko onaj stolac iz Ikee, ali ovaj master seat mi se cini masivniji 27kg ima, pa predpostavljam da je podnozje metalno. A kako je ovo naslon i to, sic, jel mekan? Ajd napisi neki review sto je dobro. Malo mi cudna stranica nikad cuo za taj friendlyfiresports.com

A čuj ja ju imam kojih 2 tj, da podnožje je full metalno, cjela stolica je onak masivna baš izgleda konkretno a kad se sjedneš na nju imaš osjećaj da sjediš na nečem poštenom - dugo sam gledao i isprobavao te stolice po dučanima i ne znam ove tipa yisk ona zelena pa to je plastikaner kaj imaš osječaj da buš pao s njega momentalno i da nebu preživio godinu dana a i tak ove ostale kaj sam isprobavao..

Ova je baš kao ne znam auto sjedalo - ko od ne znam Audija S-paket neki ili Leon Cupra onbak udobno a čvrsto, ja ti sjedim po kojih 5 sati pa i više vikendom i ne osjetim nikakav umor ili da me guzica boli ili da me žulja,, kad stavim onaj jastučić za kralježnicu primjetio sam da me leđa drastične manje bole a i ne griješ se toliko jer stolica je kožna i za pretpostavit je da bu po ljeti veselje pogotovo kad se živciraš dok se igraš..

Amortizer ti je one neke 4 klase i težak je pu q., ma cjela stolica svaki dio je onak konkreno metalno napravljen - e da imao sam problem kad mi je stigla da su nosači metalni tog amortizera bili nekak krivo zavareni i nije se dalo zašerafiti amortizer za sjdište onak kak spada tak da sam to reklamirao i nakon kaj sam poslao mail za 5 min me zvao neko od njih i odmah smo dogovorili da dođem tam do skladišta na remizi i zamjenim i eto sad je sve super..

U svakom slučaju ja sam jako zadovoljan i stolica ovak na osjećaj i izgled djeluje kao da je stolica od kojih 2500-3000kn

btw ja sam 186cm 90kg

Zadnje izmijenjeno od: VooDooZG. 08.05.2020. u 10:28.
VooDooZG je offline   Reply With Quote