Citiraj:
Autor Mladenxy
Samo sam realan, nisam ni lijevo ni desno i isključivo me zanima vlastit džep...a stjecanje popularnosti zbornim pjevanjem nisam nikada doživljavao.EDIT; i kupi konačno neku AMD grafu, nisi od stoljeća sedmog, ja bar sa vlastitom lovom podržavam AMD/Intel/Nvidiju...ne pravim razliku i kod mene nema zabranjenih bendova. Istina nvidiu najradije polovnu jer nema goreg od kožnatog.
|
Pa sve nekako mislim da ću kao i ti - baciti oko više na PS5 nego na novu generaciju grafičkih kartica. Stvarno je mizerija kad pogledam zadnje 2 godine koliko sam igara odigrao (ne znam jesam li 5 komada sve skupa).
Što se CPU-a tiče, to nije bio nikakav skup biznis pa sam ih menjao, ali nema šanse da uzimam novu ploču za Zen3 CPU iz 2 razloga. Prvi je da to više nije "čabe" upgrade jer i ploču treba kupiti. A drugi je da sad kupovat opet DDR4 ploču a godinu dana od izlaska Zen 3, dolazi DDR5 i Zen 4.
Jedino ako ova C6H odluči otegnut papke. Više nije pokrivena garancijom. A ako dune, uzimam X570 Tomahawk.
Citiraj:
Autor sti
Za Asus Crosshair VI sam prilično siguran, s obzirom na community koji se okupio oko te ploče, da ne govorim kako je Shamino na ROG forumima dijelio neslužbene biose mjesecima prije nego su postali official.
Ista ploča za 4 generacije procesora bi stvarno bio win.
|
Bio bi win, ali bilo bi i sukladno obećanju iz 2017.
Citiraj:
Autor The Exiled
OK, potvrdu da Zen 3 uz novi BIOS paše na starije ploče smo imali još prije mjesec dana, tak da budemo vidjeli kak bude sve skupa završilo, ali velim OEM MBO ekipa je tak koja odlučuje da li Zen 3 ide ili ne ide na sve od B350 nadalje.
|
Nekako mislim da će se Community dokazati. Ako bude unofficial support tj da će proc raditi ali da AMD ne garantira za ispravnosti u radu - fine by me

Evo u mom sigu druge kante, baš sam ju presložio jučer, za fini retro gaming, isto je procesor koji nikako nije podržan na toj ploči, čak nije ni isti socket