View Single Post
Staro 07.05.2020., 17:00   #7546
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
Super, nema bolje prvo obećat, pa nam ga onda metnut.
To je to, krenulo im je jako dobro i odmah su odlučili promjenit politiku.
Ali moglo bi ovo eksalirat kao i boost na zen2, pa da ipak nekim čudom i stariji čipseti dobiju podršku.

Nadam se, jer ovo mi je bas banana. Baš ono - metnuli nam ga I to još službeno piše na AMD site-u.
Planirao sam upgrade Ryzena 1600 vjerojatno necim iz 4000 serije kad izadje... moguce cak i necim malo vise high-end pred izlazak 5000 serije... ovako cu kupit second hand AMD 3000 serije, nece zaradit na meni vise...

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
IMHO, niš od toga. Ovo je razina škotovih leakova i trabunjanja
Na kraju budu opet BiOSe rezali i vjerojatno klaštrici 1st i 2nd gen iz 300 i 400 ploča.

Galama samo takva će se dignut ako to bude official.

Ukoliko sam u krivu, well, baba Su, ko te jebe. Zguzim se sa ovim dok dela, a onda na nešto novo od Intela. I iz inata, još i Kožnatom dam pare za grafu

I to ja kmet iz HR. I bogtepitaj koliko još ekipe poput mene iz ostatka svijeta. Pa nek uvaljuju X570 i X670 ploče kome god žele.

LoL, ja sam planirao Fury upgrade radit po mogućnosti s nečim RDNA2 kad izađe... ovako možda i ja opet odem kožnatom, neće meni nitko metat na prevaru
Ako me sjećanje dobro služi, zadnja nVidia mi je bila polovna GTX470... privremeno, dok se nisam vratio na R7 270X. Ovako - RTX3000 here I come

Nadam se da ce se baba predomislit

Zadnje izmijenjeno od: JC Denton. 07.05.2020. u 17:05.
JC Denton je offline   Reply With Quote