View Single Post
Staro 07.05.2020., 10:12   #1573
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Je, jača baterija, dobit ćeš veću snagu. Nisam električar no praksa pokazuje tako. Jednom sam gledao neki yt video di je lik objasnio no sad da ti ponovim, nema šanse, nisam zapamtio. Mada realno, nije baš da će ti to tak često trebat. Manja baterija je lakši alat u ruci. No da, ovo u bauhausu je ak je 2+2+3 Ah dobra ponuda.

Ak si matematičar, na konju si. Što se ravnih crta po lesonitu tiče, čemu? Pa kad izračunaš, sve ti izrežu na mjeru, nemaš kaj rezat.
Što se samog lesonita tiče, sjećam se kad sam radio šablonu za uglodat utor za poleđinu elementa i onda skužim da u iverpanu to rade za 1,5 kn po m.
Thanks za potvrdu za baterije. Tezina 2.0 i 1.5 mi nije valjda prevelika, ali vise zbog one 3.0. najbolje bi bilo da je ponuda u Bauhausu 1.5 + 2.0 + 3.0 ili 2x 1.5 i jedna veca za kad zatreba. Posto ak to idem sam kupovati full skupo. I za Parkside i za Bosch. Znam da mogu kupiti i goli aparat, alj opet bih kupio jednu 1.5 i jednu 4.0, ali mi je to onda vise love, jos kupit kovceg, pa punjac...

A za lesonit, a znam da rezu, ali u pocetku cu bit nadobudan i sve sam radit. Jer cu to radit vise ko odmor od posla i hobi. Ima neko zadovoljstvo u rezanju lesonita
Kuzim da kad to radis za nekog drugog, da je lakse rec da ti izrezu.

Npr kad smo narucivali radnu plocu za sudoper trazili smo da izrezu rupe (e to vec malo jace naplacuju! 50kn mislim), i sve lesonite i bocne stranice, poslali smo im kotirani nacrt i oni nama ponudu.

Ali to je kad ti se zuri ili nakon sto naucim da ne znam rezat ))

PS sad smo vec presli u rasprave za grupu wannabe stolari, ne hobby alati.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Elven je offline   Reply With Quote